Mijn Thaise vrouw (Nederlands paspoort) is onlangs overleden op 51 jarige leeftijd. De vraag is, dat mijn schoonfamilie blijft vragen om akte van overlijden en doodsoorzaak te sturen. Is dit noodzakelijk?

Lees verder…

Nieuws uit Thailand – 31 januari 2014

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
31 januari 2014

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Nieuws over verkiezingen, rally’s en boerenprotest in
Bangkok Breaking News
• Arbeiders uit Myanmar bedreigd met arrestatie
• Gezin van vier komt om in brand Din Daeng (Bangkok)

Lees verder…

Toeristen: Bangkok is veilig (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand algemeen
Tags: , ,
31 januari 2014

Zeven landen hebben een negatief reisadvies voor Thailand afgegeven in verband met de recente onrust in Bangkok. Daar demonstreren regeringsdemonstranten tegen het kabinet van Yingluck Shinawatra.

Lees verder…

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van Bangkok Shutdown plus aanverwant nieuws. De berichten staan in omgekeerde chronologische volgorde. Het laatste nieuws staat dus bovenaan. De vet gezette tijden zijn Nederlandse tijd. In Thailand is het 6 uur later.

Lees verder…

10 reistrends voor 2014

Door Redactie
Geplaatst in Onderzoek
Tags: , ,
31 januari 2014

Mobiel wordt reispartner en negen andere reistrends die de reisbranche in 2014 zullen beïnvloeden.

Lees verder…

Zondag gaat Thailand naar de stembus – of niet, want de protestbeweging heeft opgeroepen niet te gaan stemmen. Die wil eerst hervormingen. Maar een nog belangrijker probleem is dat de verkiezingen op korte termijn geen parlement en dus geen nieuwe regering opleveren.

Lees verder…

Lezersvraag: Geel water uit watertank in Thailand, wat kan ik er aan doen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 januari 2014

Wij hebben geen water van de overheid, maar een 1000 litertank. Het water wordt opgepompt. Het water, met name in de toiletten, is echter gelig van kleur.

Lees verder…

Etihad Airways komt weer met een goede Open Jaw vliegticket deal naar Bangkok. Zoals alle vorige keren behaal je het voordeel door te vertrekken vanaf Amsterdam, terug eindigt de vlucht dan in Düsseldorf.

Lees verder…

Zoals velen van ons woon ik niet in de buurt van Bangkok. Heb dus vaak een hotel nodig voor ik naar Nederland vlieg. Heeft er iemand een goede tip voor een hotel in de buurt van Suvarnabhumi tot ongeveer 2.000 baht?

Lees verder…

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van Bangkok Shutdown plus aanverwant nieuws. De berichten staan in omgekeerde chronologische volgorde. Het laatste nieuws staat dus bovenaan. De vet gezette tijden zijn Nederlandse tijd. In Thailand is het 6 uur later. Vandaag vervalt de rubriek Nieuws uit Thailand.

Lees verder…

Zondag gaat Thailand naar de stembus. Of niet, want de protestbeweging roept kiezers op om niet te gaan stemmen. Actieleider Suthep kondigt de grootste rally ooit aan. En nu al is duidelijk dat de verkiezingen geen uitslag opleveren.

Lees verder…

Agenda: Computer bijeenkomst NVT Hua Hin/Cha-am op 1 februari

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
30 januari 2014

De Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin/Cha-am organiseert op 1 februari 2014 een computer bijeenkomst voor geïnteresseerden.

Lees verder…

Heb jij wel eens wat bijzonders meegemaakt op een vlucht naar Thailand, zoals dronkenschap, vechtpartijen en meer mijlenhoge gekte? In deze top 10 van Skyscanner worden de ergste incidenten met vliegpassagiers onthuld.

Lees verder…

Bestaat er een mogelijkheid om officieel geld uit te lenen aan een Thaise, zodat je dit later ook terug kunt eisen?

Lees verder…

Hotel Nautical Inn – Pattaya

Door Dick Koger
Geplaatst in Column, Dick Koger
Tags: ,
29 januari 2014

Mijn oog valt op een uithangbord even naar het Noorden. Daarop staat een anker en de naam van een hotel: Nautical Inn. Er gaat een lichtje branden. Meer dan veertig jaar geleden heb ik in dit hotel geslapen of althans op deze plaats en in een hotel met deze naam.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website