Ik probeerde zondag Nederlands voetbal te kijken in Pattaya maar waar zitten al die Hollanders?

Lees verder…

Ik ben op zoek naar een alternatief voor White Night Buffet Bar gevestigd in Soi V.C. op het randje van Sunee Plaza in Pattaya.

Lees verder…

De FDA (Food and Drug Administration) in Thailand waarschuwt voor een nieuwe vorm van taxi scam nadat een aantal passagiers zijn bedwelmd en beroofd door taxichauffeurs.

Lees verder…

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Omwonenden zijn wegblokkade rubberboeren Prachuap Khiri Khan beu
• 200 minibusjes blokkeren Phahon Yothin weg
• Staatsecretaris Financiën: BTW gaat niet naar 8 procent

Lees verder…

Hoeveel mensen weet oppositiepartij Democraten vandaag op de been te brengen om te demonstreren tegen het controversiële amnestievoorstel? ‘City braces for amnesty chaos’, kopt Bangkok Post onheilspellend. De Democraten rekenen op tienduizenden, de autoriteiten op hooguit zeven- tot achtduizend. De politie staat paraat.

Lees verder…

Wij gaan binnenkort een bezoek aan Bangkok brengen. Daar willen wij ook een authentieke drijvende markt bezoeken. Het liefst eentje waar zo weinig mogelijk toeristen op af komen.

Lees verder…

Verse vis in Pattaya

Door Dick Koger
Geplaatst in Eten en drinken
Tags: ,
30 oktober 2013

Wat je dichtbij kan halen, is vaak het lekkerst. Wanneer je in de vroege ochtend de Beach Road van Jomtien vervolgt tot voorbij Chayapruek (politiepost en stoplichten) zie je al gauw een aantal vissersboten vlak voor de kust.

Lees verder…

De NVT Pattaya gaat drie paleizen in Bangkok bekijken: het Ladawan Palace en het Suan Sunandha Palace en tussendoor gebruiken zij de lunch in de prachtige koffiekamer van het Phya Thai Palace. Deze paleizen zijn begin vorige eeuw gebouwd in opdracht van koning Chulalongkorn. Je kunt je opgeven voor deze excursie die vertrekt vanuit Pattaya.

Lees verder…

Lezersvraag: Visarun vanuit Nakhon Ratchasima

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
30 oktober 2013

Welke plaats in de buurt kan ik het beste kiezen voor het maken van een visarun? In het Noorden en Noord-Oosten van Thailand weet ik er wel een paar maar vlakbij of in de buurt van Nakhon Ratchasima helemaal niet.

Lees verder…

Vandaag in Nieuws uit Thailand:

• Vervolging van Abhisit en Suthep wegens moord is ‘belachelijk’
• Abhisit: Regering kruipt voor Cambodja in Preah Vihear-zaak
• ‘Baby olifantje werd niet mishandeld; het was aan het spelen’

Lees verder…

Bij Emirates kan je tot en met 30 november profiteren van extra lage tarieven voor een vliegticket naar Bangkok.

Lees verder…

‘We zijn geen terroristen, we gebruiken geen wapens en we steken geen gebouwen in de brand.’ Met een duidelijke verwijzing naar de roodhemdrellen van april en mei 2010 riep Suthep Thaugsuban (Democraten) gisteren de achterban van zijn partij op tot burgerlijke ongehoorzaamheid.

Lees verder…

Weet er iemand of ik als alleenstaande (man) met alleen AOW (ongeveer € 1023 dacht ik) in Thailand mag wonen? Ik krijg AOW vanaf 1-1-2016. Heb nauwelijks aanvullend pensioen, misschien € 80. Maakt het verschil of je wel of niet met een Thaise getrouwd bent?

Lees verder…

Met je huisdier naar Thailand vliegen: Regels van KLM

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: , ,
30 oktober 2013

Wanneer je voor langere tijd naar Thailand vertrekt dan wil je wellicht jouw huisdier zoals kat of hond meenemen. De kosten hiervoor zijn over het algemeen wel redelijk.

Lees verder…

Een vraagje betreft Nederlandse id kaart van mijn vrouw. De laatste vier jaar gaat mijn vrouw met haar Thais paspoort jaarlijks voor een maandje naar Nederland en laat zij haar Nederlandse id kaart zien bij de Thaise paspoort controle.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website