Emirates zal vanaf 4 december dit jaar een tweede dagelijkse directe vlucht naar Amsterdam inzetten. Een Boeing 777-200 zal wekelijks voor meer dan 3.700 extra stoelen in beide richtingen zorgen.

Lees verder…

Een Amerikaanse man (51) is vanochtend vroeg doodgestoken in een bar in Ao Nang (Krabi), omdat hij weigerde te stoppen zingen, aldus de politie.

Lees verder…

Zes Nederlandse toeristen, onder wie vier kinderen, zijn licht gewond geraakt bij een vaartocht op de Chao Phraya rivier, schrijft Bangkok Post.

Lees verder…

Zowel toeristen als expats moeten op hun hoede zijn voor oplichting door taxichauffeurs, zoals het knoeien met de meter. Dat bleek maar weer uit een ingezonden brief in Bangkok Post.

Lees verder…

Nieuws uit Thailand brengt vandaag:

• Baby gewond bij schietpartij politie vs drugsverdachte
• Zes Nederlandse toeristen licht gewond na aanvaring
• ‘Haarworstjes’ tegen olievlek toch niet zo’n goed idee

Lees verder…

Thailand heeft de hulp van het buitenland ingeroepen om de olievlek bij Koh Samet te bestrijden. Volgens de autoriteiten komt vandaag een einde aan de schoonmaakoperatie, maar Greenpeace gelooft dat niet. Het werk ondervindt hinder van de harde wind en hoge golven, zegt het kustcentrum.

Lees verder…

Mijn vrouw woont in Ban Pong, Ratchaburi. Het is de bedoeling dat ze in maart/april volgend jaar in Nederland komt wonen. Er zal dus gestudeerd moeten worden voor de MVV.

Lees verder…

Muziekliefhebbers moeten op 24 augustus in Bangkok zijn voor het Sonic Bang International Music Festival. Maar liefst 30 topbands zullen het publiek vermaken met wervelende optredens.

Lees verder…

Op 1 augustus 2013 verhuist het Honorair Consulaat der Nederlanden in Phuket van het Dara Hotel naar het hotel “Escape de Phuket”, zo laat de Nederlandse ambassade op haar website weten.

Lees verder…

De 50.000 liter ruwe olie die de stranden van Koh Samet vervuilen, jagen alle toeristen van het eiland. Boekingen worden massaal geannuleerd. Een zware slag voor het lokale toerisme, zeker nu men verwacht dat het schoonmaken weken gaat duren.

Lees verder…

Nieuws uit Thailand – 30 juli 2013

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
30 juli 2013

Nieuws uit Thailand brengt vandaag:

• Oppositiepartij waarschuwt voor golf van politieke onrust
• Video met doodsbedreiging aan Thaksin is nep
• Banken te conservatief met kredieten aan MKB

Lees verder…

Het strand Ao Phrao op het eiland Samet is over een lengte van 1 kilometer bedekt met een laag olie. Achthonderd werknemers van oliemaatschappij PTT proberen verdere verspreiding te voorkomen, want de olie vormt een bedreiging voor nabijgelegen maritieme reservaten. De autoriteiten stellen het bedrijf aansprakelijk voor de schade en bereiden een gang naar de rechter voor.

Lees verder…

Lezersvraag: Mediteren in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
30 juli 2013

Ik wil in september 3 of 4 dagen naar een tempel om te mediteren. Het is voor mij de eerste keer dat ik dat wil gaan doen.

Lees verder…

ThaiCityDeals: hoge kortingen in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Shoppen
Tags: , ,
30 juli 2013

De voordeelwebsite ThaiCityDeals is interessant voor Thai, expats en toeristen vanwege hoge kortingen bij restaurants, hotels, spa’s, uitgaan, shoppen, etc. in Thailand.

Lees verder…

Voorstanders van bouw van de Kaeng Sua Ten Dam zijn niet welkom in Sa-iab. Dat laten de bewoners bij de ingang van het dorp op een spandoek weten. De dam gaat ten koste van een uniek bos met teakbomen. Het nu door de regering voorgestelde alternatief van twee kleinere dammen stuit ook op verzet.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website