Restaurantreview: Double Dutch in Pattaya

Door Piet van den Broek
Geplaatst in Restaurants, Thailand tips, Uitgaan
Tags:
31 mei 2013

Al zeveneneenhalf jaar runt Peter zijn guesthouse en restaurant Double Dutch in Soi Welcome, een zijstraat van Jomtien Beach Road.

Lees verder…

Wij betrekken een houten vakantiehuisje, nu is er qua voorziening nog niks geregeld en ik heb mijn vrouw beloofd, om daar een steentje aan bij te dragen en dan voornamelijk m.b.t. de elektriciteit, daar ik daar wel een beetje verstand van heb.

Lees verder…

Sek Loso gaat tekeer op het podium (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
31 mei 2013

Sakesan Sookphimai, beter bekend als ‘Sek Loso’ ging tijdens een optreden in restaurant in Khon Khaen volledig uit zijn dak.

Lees verder…

Thaise doerian grote hit in China als pizzabeleg

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
31 mei 2013

De Thaise doerian worden steeds populairder in China, vooral onder de welvarende middenklasse. De doerian wordt nu, naast in desserts en cakes, ook als pizzabeleg gebruikt.

Lees verder…

Voor de snelle beslissers heeft EVA Air nu ook een lastminute vliegticket aanbieding naar Bangkok. Nu boeken tot 20 juni: retourtickets inclusief bijkomende kosten: € 575,-

Lees verder…

EVA Air komt vandaag met een vliegticket aanbieding: Amsterdam – Bangkok nu € 649,- retour, inclusief alle bijkomende kosten.

Lees verder…

Komende zomer zijn zo’n 7,7 miljoen Nederlanders van plan om op vakantie te gaan naar het buitenland. Een kwart van de vakantiegangers moet nog boeken, zo bleek onlangs uit onderzoek van NBTC-NIPO. Wie op zoek is naar gunstige hotelprijzen kan daarvoor in Thailand of in andere landen in Azië terecht.

Lees verder…

Een paar Thaise miljonairs zullen nu met tranen in de ogen naar deze video kijken. Deze Hi-So auto’s zullen voorlopig niet de straten van Bangkok sieren.

Lees verder…

Dat had ik dus niet moeten doen; met de vlakke hand een klapje op het spatbord geven van die oude Honda.

Lees verder…

Ondanks de vele culturele en religieuze aantrekkingspunten heeft vooral het shoppen van de Thaise hoofdstad Bangkok de meest populaire toeristische bestemming van de wereld gemaakt.

Lees verder…

Gisteren heeft een rechtbank in Bangkok uitsluitsel gegeven over de vraag wie er schuldig is voor dood Italiaanse fotograaf Fabio Polenghi in 2010. Voor dit incident wordt het Thaise leger verantwoordelijk gehouden, zij schoten gericht op Redshirt demonstranten, daarbij kwam de fotograaf om het leven.

Lees verder…

Ik ontving een verzoek van de belastingdienst buitenland om een bewijs van fiscaal ingezetene van Thailand op te sturen. Ik heb hier nog nooit van gehoord. Zijn er mensen die ook zo’n verzoek hebben ontvangen?

Lees verder…

Op 29 april was het eindelijk zover, vanaf die datum heeft Thailand heeft een officiële Nederlandse importeur van Hollandse haring. Dutch Fish By Pim Co. Ltd., kreeg die dag 400 kg uit Nederland aangeleverd.

Lees verder…

Op dinsdag 11 juni vindt in Rotterdam de opening plaats van een bijzondere reizende fototentoonstelling over het huidige toerisme en de toekomst-mogelijkheden in “longneck” dorpen in Mae Hong Son, Noordwest Thailand.

Lees verder…

Voor Nederlandse expats en emigranten die in Thailand wonen is de Directie Consulaire Zaken en Migratiebeleid (DCM) in Den Haag een belangrijk aanspreekpunt. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht wanneer je een klacht hebt over de Nederlandse Ambassade in Bangkok.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website