In totaal ondernamen Nederlanders in 2012 bijna 37 miljoen vakanties: 18,1 miljoen vakanties werden in eigen land doorgebracht en zo’n 18,6 miljoen vakanties in het buitenland.

Lees verder…

De week van Dick Koger

Door Dick Koger
Geplaatst in De week van
30 november 2012

Een middelmatige bridgespeler, Gerard Reve is zijn favoriete schrijver, hij krijgt drie keer per week massage en hij mag graag cryptogrammen oplossen.

Lees verder…

Is Thailandblog een mannenblog?

Door Redactie
Geplaatst in Thailand algemeen
Tags: , ,
30 november 2012

Fijn dat nu ook een vrouw eens de pen grijpt, schrijft Paul onder Maria’s Dagboek. Die opmerking zette mij aan het denken.

Lees verder…

Goed nieuws voor iedereen die comfortabel van Suvarnabhumi Airport in Bangkok naar Hua Hin wil reizen. Dat kan vanaf 29 november met een VIP bus.

Lees verder…

Nieuws uit Thailand – 30 november 2012

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , , ,
30 november 2012

Thailand heeft nog maar weinig vorderingen gemaakt bij het beteugelen van de onrust in het Zuiden. Deze verklaring van de Organisation of Islamic Cooperation (OIC) is de regering in het verkeerde keelgat geschoten.

Lees verder…

Walking street gaat verdwijnen

Door Gringo
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , ,
29 november 2012

We kunnen er niet omheen, Walking Street in Pattaya gaat verdwijnen. Het idee, Pattaya zonder Walking Street, is moeilijk te bevatten, maar het besluit staat vast.

Lees verder…

Het is een open deur: de kwaliteit van het Thaise onderwijs laat ernstig te wensen over. Die open deur wordt nu ook bevestigd in het rapport The Learning Curve van de Economist Intelligence Unit. Op een ranglijst van 40 landen staat Thailand op de 37ste plaats.

Lees verder…

Voor de meesten van u zal het geen verrassing zijn, dat mijn belangrijkste conclusie is: met de trein van Pattaya naar Bangkok of andersom is geen alternatief voor de andere vervoersmogelijkheden. Laten wij daar maar eens wat dieper op ingaan.

Lees verder…

Is jouw bagage kwijtgeraakt, beschadigd of vertraagd, dan heb je volgens Europese regelgeving recht op schadevergoeding tot een bedrag van € 1.220,-

Lees verder…

Ons Hollands trots is made in Thailand. De beroemde sierborden, vazen, kandelaars en serviesgoed, in die typische blauw-witte kleur, komen uit een fabriek in het Noorden van Thailand.

Lees verder…

Agoda reikt Gold Circle Awards uit aan hotels

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: ,
28 november 2012

Hotelsite Agoda.com heeft bekendgemaakt welke hotels de prestigieuze Gold Circle Awards 2012 winnen. De awards zijn bestemd voor hotels die zich weten te onderscheiden in de competitieve hotelsector.

Lees verder…

Maria’s Dagboek

Door Redactie
Geplaatst in Dagboek, Maria Berg
28 november 2012

Maria Berg (71) liet een wens in vervulling gaan: ze verhuisde naar Thailand en daar heeft ze geen spijt van. Wat is Thailand toch mooi…!

Lees verder…

Het is stuk rustiger geworden in de Bangkok Remand gevangenis. Sinds de gevangenisleiding in oktober met een Gangnam Style competitie is begonnen, is het geweld tussen de gedetineerden er afgenomen.

Lees verder…

Bangkok Hospital Pattaya

Door Dick Koger
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: , , , ,
27 november 2012

Hoewel ik vaak klachten hoor over de hoge prijzen van het Bangkok Hospital Pattaya, ben ik zelf al meer dan tien jaar een tevreden klant.

Lees verder…

Eerste vakantie in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Thailand tips, Toerisme
Tags: , , ,
27 november 2012

Voor mij is het al weer heel lang geleden, dat ik voor het eerst naar Thailand reisde. Dat eerste bezoek zal ik nooit vergeten. Bijna elke dag herinner ik mij als de dag van gisteren, ik werd op slag verliefd op dit land.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website