Daar drinken wij op!

Door Gringo
Geplaatst in Column, Gringo
Tags: , , ,
31 oktober 2012

“Ik voelde mij al een tijdje niet goed, dacht aan allerlei enge ziektes, die ik onder de leden kon hebben. Uiteindelijk nam ik een koen besluit en bezocht mijn huisarts.

Lees verder…

Nieuws uit Thailand – 31 oktober 2012

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags:
31 oktober 2012

De gedeelde reiservaringen van toeristen op sites als TripAdvisor dienen door hoteliers, luchtvaartmaatschappijen en restaurants nauwkeurig gevolgd te worden en desgewenst van commentaar te worden voorzien, want ze bepalen voor een groot deel de reiskeuzes van toeristen.

Lees verder…

In 2011 vlogen bijna 50 miljoen internationale passagiers van en naar Schiphol Amsterdam Airport, een nieuw record.

Lees verder…

De voor volgend jaar aangekondigde online loterij, waarbij op 2 of 3 cijfers kan worden gegokt, wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees verder…

Ze pellen garnalen, slepen met zware manden en maken lange werkdagen. Wanneer Thailand geen maatregelen neemt, gaan exportmarkten op slot.

Lees verder…

Dit jaar werd zijn honderdjarige geboortedag gevierd en het is goed even stil te staan bij deze man, schrijver, journalist, staatsman en artiest, een van de meest geëerde en geliefde in Thailand.

Lees verder…

Tony Jaa

Door Gringo
Geplaatst in Cultuur, Thaise films
29 oktober 2012

Mijn goede Schotse vriend Jim, een regelmatige Thailand-bezoeker, stuurde mij een link naar een video op Youtube, dat hem wel interessant leek voor mij.

Lees verder…

Paul’s Dagboek (deel 2)

Door Redactie
Geplaatst in Dagboek
29 oktober 2012

Paul van der Hijden klom voor de tweede keer in de pen. Over Paul’s buik, Thaise kapsels en de politieagent die zijn rondjes rijdt.

Lees verder…

Is de Thaise Lente begonnen? Het lijkt er wel op want het grote aantal anti-regerings demonstranten gisteren heeft zelfs vice-minister-president Chalerm Yubamrung verrast.

Lees verder…

‘Dank je wel, Thailand’

Door Gringo
Geplaatst in Column, Gringo
Tags:
28 oktober 2012

Dank je wel, Thais, ik zeg uit de grond van mijn hart. Ik voel mij gevleid. Oh, ik heb altijd wel geweten, dat jullie mijn aanwezigheid koesterden, maar het is toch aangrijpend te zien hoe dat in zijn volle omvang in recente opiniepeilingen openbaar werd.

Lees verder…

Myanmar kan de bron worden van de verspreiding van een nieuwe malariavariant, die resistent is tegen medicijnen, en een wereldwijde bedreiging vormt.

Lees verder…

De Wat Phra That Rueang Rong ligt op ongeveer acht kilometer van Si Sa Ket aan de Yang Chum Noi road. Het is een belangrijke boeddhistische tempel voor de bevolking in het gebied en wordt vooral veel in het weekend bezocht.

Lees verder…

Ik ben met de voorbereidingen bezig om na mijn pensioen in Thailand te gaan wonen en ik ben bijna klaar met alle voorbereidingen en dat gaat goed. Maar: Zo ongeveer het laatste wat ik nog moet regelen is het aanhouden van een spaarrekening in Nederland. De lopende betaalrekening is geen probleem want deze kan ik aanhouden.

Lees verder…

Zijn Thais zuinig met meningen? De jongere generatie zeker niet. In het interviewprogramma VRZO praten ze openhartig over soms controversiële onderwerpen.

Lees verder…

Thailand mag dan in Londen geen Olympisch goud hebben gewonnen, begin deze maand sleepte een Thais koksteam op de IKA Culinary Olympics 2012 in Erfurt viermaal goud en eenmaal zilver in de wacht.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website