Online dating met Thaise vrouwen

Online dating met Thaise vrouwen

Er hangt toch een soort van taboe sfeer rond Thaise vrouwen. Niet alleen om het feit dat men hier negatief denkt over Thaise vrouwen (kom ik later nog op terug), maar des te meer het gegeven dat men je met argusogen bekijkt. Ben je zo hopeloos dat je een vrouw uit Thailand moet zoeken? Is dan de veel voorkomende vraag. Negativisme ten top.

Laat je daardoor absoluut niet uit het veld slaan. Ga je eigen weg en ervaar dit soort meningen en uitspraken als kritiek zonder dat iemand er enige kennis of ervaring mee heeft. Dit is dan ook mijn eerste tip. Ga dus niet over één nacht ijs. Betreft reacties uit de omgeving.

Datingsite ThaiLoveLinks

De, tegenwoordig snelste en normaalste weg naar het zoeken van een Thaise vrouw, is natuurlijk middels een datingsite. Dan wel niet gespecialiseerd in de etnische afkomst van jouw droompartner. Op Thailandblog.nl vind je dan ook diverse tips en ervaringen over de drie grootste datingsites die Thaise vrouwen voorop stellen. Ik heb alleen ervaring met ThaiLoveLinks.com. Dat is een datingsite gespecialiseerd in Thaise vrouwen te koppelen aan westerse mannen.

De site zelf is een onderdeel van Cupid Media. Deze heeft naast een datingsite voor Thaise vrouwen, ook versies voor Afrikaanse, Latijns-Amerikanen, Russische, Oekraïense, Koreaanse, Filippijnse, Chinese etc. De inschrijving is gratis. Je kunt berichten gratis versturen en ontvangen, maar het openen kost je geld. Het goedkoopste abonnement is 29,95 EURO per maand. Het nadeel is wel dat je alleen betaald voor de website waar je betaald hebt. Dus wil je ook Chinese vrouwen bijvoorbeeld ontmoeten, dan betaal je ook daarvoor weer 29,95 EURO per maand. Ik hield het dus bij de Thaise versie.

Jonge mooie vrouwen

Nadat ik mijn profiel aanmaakte, en daar keurig een eerlijke foto van mijzelf plaatste, kreeg ik de eerste dag al gelijk veel ‘interesse’ berichten. Ze zijn dan geïnteresseerd, maar hebben niets te melden. Dat ondervond ik namelijk vrij snel. Je krijgt er echt zeker vier á vijf per dag. In het begin was ik wat in de war door deze vele interesses, mede omdat ik het niet gewend was. Vele van deze interesses kwamen van vrouwen die veel jonger waren dan ik (ik ben 27). Ze zien er bloed mooi uit, keurig opgemaakt, vaak met uitdagende foto’s proberen ze zoveel mogelijk mannen uit.

Ik heb het idee dat ze wel echt zijn, maar ze sturen wel tientallen interesse berichten per dag naar iedereen die zich aanmeld met foto. Dus in het begin kan het je in de war brengen, want wat moet je met deze aandacht? Nou heel simpel, er door heen prikken. Want, contact krijgen met zo’n vrouw of meisje is erg lastig. Vaak omdat ze random interesse berichten versturen. Van de ruim vijfhonderd berichten die ik in twee weken tijd heb gekregen, heb ik er maar drie tussen uit gepikt die serieus zijn. De vrouwen of meisjes die random interesse berichten versturen weten niet wie jij bent, ze kennen je toch niet, en ze zijn wel geïnteresseerd, maar tot een bepaalde hoogte. Na een week prikte ik dus door die zeepbel heen. Jong, wild, uitdagende tot erotisch toe uitziende foto’s en profielen zeggen nog minder dan die ene Thaise vrouw die wel op je zit te wachten.

Drie vrouwen

Ik heb dus na twee weken en vele berichten, contact met drie vrouwen. Waarvan er twee zeer knap zijn en eentje minder. Maar geloof het of niet, met die minder knappe heb ik het leukste contact en ik merk dat zij enorm geïnteresseerd is in mij. Er ontstond al een klik bij de eerste kennismaking. Ik wilde eigenlijk van haar afkomen, maar ze bleef maar aanhalen. Totdat ik meer met haar praatte, ja die eerste klik was dus geen illusie. Met die andere twee heb ik mondjesmaat contact, ze komen online wanneer het hun uitkomt (ik houd rekening met HUN tijd). En als ze al iets zeggen, dan is het vaak bij gebrek aan inspiratie, geen zin of nog erger, ze weten niet wie je bent. Om gek van te worden. Laat je zelf niet ontmoedigen nu, want zoals eerder gemeld, moet je investeren in een Thaise. Dit is dus een tweede tip, ga niet af op uiterlijk en/of jonge leeftijd. Want mijn moeder zei altijd, van een knappe tafel kun je niet eten.

Investeren in die ene vrouw, dat wil dus zeggen, praat zoveel als mogelijk met haar. Praat met elkaar over koetjes en kalfjes, maar ook hoe zij zich voelt, wat ze die dag gedaan heeft. Vraag haar over der familie, toon je respect voor haar familie, dat waarderen zij enorm. Thaise vrouwen willen niets meer dan dat een man interesse in hen toont. Althans dat merk ik maar al te vaak. Geef ze een beetje aandacht en ze doen alles voor je. Ik bedoel het absoluut niet denigrerend tegenover Thaise vrouwen, maar zo zitten zij in elkaar. Anders dan westerse vrouwen, die met veel aandacht nog niet genoeg hebben en nog gaan zitten zeiken om alles wat niet goed is. Terwijl Thaise vrouwen niet naar gebreken kijkt, maar naar wat er goed is in een man.

Respect

Als het allemaal simpeler kon, betreft het hierheen halen of daarheen gaan, dan had ik op dit moment de tijd van mij leven. Thaise kijken niet naar materiaal, maar naar genegenheid en liefde. Aangezien ze dat niet krijgen van Thaise kerels, zoeken ze dat bij westerse mannen, die wel beschikken over tederheid, genegenheid en liefde voor de vrouw in zijn reinste vorm. Respect tonen voor haar familie is een goed gegeven, en dat respect word rijkelijk beloond.

Familie in Thailand heeft een ander begrip dan wij hier in Nederland kennen. Waar we hier onze lastige (schoon, groot) ouders in een bejaardentehuis stoppen, leeft men daar in kolonies. Ik kan niet uitleggen, of goed uitleggen hoe het daar precies zit. Maar het woord respect bestaat daar niet. Omdat de algehele term respect in hun genen zit. Die drie vrouwen waarmee ik contact heb (waarvan twee vriendschappelijk) hebben iets gemeen, namelijk dat ze werken voor hun familie, niet eens voor zichzelf. Toon je als westerse man belangstelling en respect voor een familie van je ‘toekomstige’ vrouw, dan word dat nog meer gewaardeerd dan normaal. Uitzonderingen daargelaten.

Miscommunicatie

De taalbarrière is ook een verschrikking. De kans dat je een Thaise vrouw spreekt wier Engels zo goed is, is nihil. Ik erger mij vaak groen en geel aan miscommunicatie als gevolg van die taal barrière.

Een recent voorbeeld van een gesprek. Ik: “How was your day.” Zij: “Good, I work, how u?” Ik: “U mean how was my day?” Zij: “Yes I meet you.” Ik: “No, I mean, what do you mean…” Zij: “What you mean, I not understand.” Tja, hier stijgt mijn temperatuur flink van. Dit is trouwens geen incidenteel geval, dit is dagelijkse kost. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen, vrouwen die wel redelijke basis kennis hebben van Engelse taal. Gelukkig kent liefde geen grenzen.

Hoe gaat je omgeving er mee om, dat jij een Thaise vrouw hebt gevonden, waarmee jij denkt gelukkig te kunnen zijn. Meestal, vanuit eigen ervaring van afgelopen tijd, bespeur ik veel wantrouw en gegniffel. Je haalt een duivel in huis, die je financieel met huid en haar kaal vreet. Waarom zoek je niet een leuke Hollandse vrouw. Ik zoek geen Hollandse vrouw omdat ik vind dat een liefdesrelatie gebaseerd moet zijn op wederzijds respect en innerlijke gevoelens. Klinkt misschien geromantiseerd. Maar ik heb wel degelijk een goed punt te pakken. Hollandse vrouwen vinden mij allemaal erg lief, maar zien een relatie nooit zitten, vanwege mijn minder knappe voorkomen.

Trouwen met een Thaise

Oké, ik geef toe, ik ben geen Brad Pitt. En ja, ik ben erg lief en zachtaardig van nature. Laten Thaise vrouwen nou net andersom de zaken bekijken. Je bent niet de aller knapste, maar je bent erg lief en zachtaardig. Er zijn ook Thaise vrouwen die helaas voor het geld trouwen, maar ik heb nog geen contacten gehad waarbij om geld of over geld gesproken werd, anders dat als ik er zelf over begon. Trek je daarom niet veel aan van wat men denkt over dit soort ingewikkelde zaken. Je weet zelf wat je wilt, en je kan die kritische mensen pas het tegendeel bewijzen als een hele sterke en uiteindelijk huwelijkse band krijgt met een Thaise vrouw.

Van de drie vrouwen met wier ik nu contact heb, blijft er voor mijn gevoel maar eentje over. De minst knappe. Maar ik bemerk sterk dat ik juist haar meer ga respecteren en ook de uiterlijke schoonheden ga inzien. Ik vind dat een erg mooi teken van hoe een liefde daadwerkelijk aan het ontstaan is.

Thaise vrouw, ook voor jou

Ik denk dat er voor elke man wel een leuke, doch goed uitziende Thaise vrouw is. Geef je ogen en oren de kost. Ga op onderzoek uit, praat met zoveel mogelijk vrouwen, uit ook zoveel mogelijk categorieën. Ik durf te wedden dat je uiteindelijk uitkomt bij een gemiddeld uitziende Thaise vrouw, die jou met alle liefde alles kan geven. Ga dus niet in de war raken van alle interesse berichten van die poppetjes, want zij doen dat random. Je bent, hoe lullig dat ook klinkt, een passant voor hen. Ook al spreek je ze een paar keer kort, ze zijn je al vergeten wanneer je uitlogt. De echte ware weet ook na tientallen sessies wie jij nog bent.

Soms reageer ik wel eens op een berichtje die ik via ThaiLoveLinks krijg. Ik weet tot in elke detail wat zij vragen en antwoorden, en het komt elke keer weer exact overeen. Uiterlijk zegt niets, zowel die van jou, als die van haar niet. Maar die lieve Thaise vrouw bestaat, ook voor jou.

Ingezonden door Melvin


» Laat een reactie achter


19 reacties op “Online dating met Thaise vrouwen: de ervaringen”

 1. Herman Buts zegt op

  Hallo

  Ook ik heb mij vriendin via een datingsite leren kennen, maar ik zou zeggen gebruik niet Thai love link of een andere dure betalende site, waar inderdaad een heel deel opgemaakte profielen zitten
  Ik heb goeie ervaringen met Thai Friendly, gratis met enkele beperkingen, maar als her klikt schakel over op Skype , whats app, line of dergelijke, gratis en in Thailand quasi door iedereen gebruikt
  En ja ik heb enkele vriendinnen in Thailand gehad voor ik de ware vond maar dat is hier ook zo, als je een vriendin zoekt

  veel succes in elk geval

  Herman

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 2. eugeen zegt op

  Ik vermoed dat dit een verslag is zoals jij het hebt ervaren. Maar ik denk dat je een aantal zaken anders gaat bekijken als je een aantal jaren in Thailand woont.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +14 (obv 14 stemmen)
  • nico zegt op

   Eugeen, dat denk ik ook wel.

   “Thaise kijken niet naar materiaal”
   maar vinden een open Benz toch wel het ………..
   Ik zeg vaak oh een Tuk-Tuk.
   hilariteit al om.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +5 (obv 5 stemmen)
 3. De Witte zegt op

  Amaai, wat een diepe levenswijsheid voor een 27 jarige knul.
  Ben benieuwd of een 23 jarige thaise deerne dit zal uithouden.
  Ik ben ondertussen 75 en moet mij nog alle dagen aanpassen
  aan de humeursprongen van het vrouwelijk geslacht (:-).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +19 (obv 19 stemmen)
 4. Henk zegt op

  http://www.dateinasia.com
  Helemaal gratis!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 5. henry zegt op

  zoals hierboven al gezegd vermijd betalende datingsites. Er zijn zeer goede gratis datingsites die vooral bezocht worden door dames uit de middenklasse met een goede opleiding.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 6. Jasper zegt op

  Beste Melvin,

  Ik vraag mij af of je wel eens in Thailand bent geweest. Dan zou je namelijk begrijpen dat de relatie tussen man en vrouw voor een Thaise is gebaseerd op het concept “money first, love come later”. Niks mis mee, in een samenleving zonder vangnetten behalve de familie. Was bij ons vroeger ook zo. Dat je (nog) niet om geld bent gevraagd is, omdat je gezien wordt als een “diepteinvestering”. Rijk ben je per definitie, uit het westen komende.

  Neemt overigens niet weg, dat ik getrouwd zijn met een aziatische verre prefereer. Er wordt heerlijk voor mij gezorgd, ik wordt vertroeteld. Maar tegelijk word ik wel verondersteld voldoende centjes thuis te brengen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +15 (obv 15 stemmen)
 7. Roy zegt op

  Online daten is en blijft een gok.De grote meerderheid van de dames die je op Thailovelinks tegenkomt
  zeker de mooie werken in het nachtleven.Kijk maar een keertje wanneer ze online zijn.
  Een normaal wekende dame is niet om 2a3u ‘snacht online.
  Verder zou ik als raad willen geven.Beschouw het als middel om af te spreken (daten)en een relatie dat
  bekijk je pas als je elkaar ontmoet hebt.Beloof niets en hou alle opties open.
  Als er een paar dames zijn die je wel leuk vindt.Ga dan naar Thailand en maak er een leuke rondreis van.
  Je hart zal dan wel zeggen hoe het verder loopt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
 8. Rob zegt op

  Hoi Melvin
  Ik ben ook lid geweest van thailovelinks.
  Het engels was slecht en die goed engels spraken die hadden vaak in de bar gewerkt of werkte er nog steeds.
  En het was niks voor mij het werkte gewoon niet ,ik in nederland en dan de dame in thailand .
  Een flinke telefoon rekening en dan zag je die dame werd het toch niks.
  Toen ik thailand ging wonen ,was het makkelijker maar je ziet dan ook hoe de dames hier zijn.
  Ik heb twee keer een serieuse relatie gehad ,maar uiteindelijk werd het niks .
  Want het is geld waar ze toch naar op zoek zijn ,is het het niet de dame dan is het de familie.
  Ze moeten de nieuwste telefoon en papa wilde een toyota vigo enz enz.
  Er zullen ook goede dames zijn maar ik woon hier nu 7 jaar en ik hoor en zie het te vaak.
  Nu ben ik bij FilipinoCupido gaan kijken op advies van iemand.
  En dat was toch wel een wereld van verschil.
  Ze spreken en schrijven bijna allemaal engels.
  En ik heb met verschillende dames gechat en heb ze ontmoet.
  Het was echt verrassend hoe de dames daar daar zijn .
  Ik heb nu sinds 2 jaar een schat van vriendin met alles blij en ze vraagt nooit om geld .
  Nu vind ik dat je ze hetzelfde moet doen als met een nederlandse.
  Dus wat je in nederland normaal vindt moet je hier ook doen .
  Maar geen huizen geven auto’s e.d
  En als iemand in nood zit dan help je ze ,maar dat is het voor mij.
  Veel geluk met zoeken ,je zult heus wel een leuke vriendin vinden maar gebruik je verstand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +11 (obv 11 stemmen)
 9. john mak zegt op

  ook een aardige site is dateinasia is geheel gratis

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 10. Aart zegt op

  Ik heb veel ervaring met internetdating in Thailand en ik heb nog nooit betaald voor een datingsite, simpel omdat ik er voor zorg dat alleen de eerste gesprekken via die site lopen, de rest doe ik via skype, yahoo of Gmail.
  Ik weet bij mijn 1e afspraken dat ik het alleen met een foto moest doen, voordat we elkaar daadwerkelijk in het echt zagen, ik herriner me een leuk meisje op de foto die in het echt 10 kilo zwaarder was dan op de foto, ik zei haar dat ik nog wel even verder zocht, veel dames zijn echt alleen maar op geld uit en vergis je niet, die gaan over lijken om dat ook te krijgen,
  Hebben sex zonder bescherming met alles en iedereen, jij bent slecht een van de velen….
  Ik zeg er ook ALTIJD gelijk bij dat ik geen rich falang ben, maar dat willen ze niet horen.
  dat is 1 van de redenen geweest om nooit op dames uit Pattaya te reageren, ik ben niet geinterresseerd in bars of bargirls.
  Ik herriner me het verhaal van een lief meisje die me vertelde absoluut geen geld te hebben om te eten, in het zelfde gesprek vertelde ze me dat ze een tubetje gezichtscreme had gekocht voor 7000bht .
  Toen ik opperde dat ze dat geld misschien beter voor eten had kunnen bewaren reageerde ze zeer verongelijkt en was onze relatie afgelopen.
  Er was een meisje die me een glas ijsthee zag drinken(online) maar ze was er van overtuigd dat ik whisky dronk , ik drink niet want ik gebruik medicijnen die niet samen gaan met drank, en dat had ik haar ook verteld, maar ze wist het zeker ik dronk whisky, einde relatie !!!
  De beste gratis site voor leuke thaise dames is voor mij goodtthaigirl dan kan je met de dames een afspraak maken om te videochatten op skype o.i.d., dat zie je allebei wat voor vlees je in de kuip het, en weet je snel of je verder wilt met elkaar.
  Dan loop je het risico dat ze niet op komen dagen maar det moet je dan maar incalculeren.
  Veel dames hebben slechte ervaringen met daten, zowel met falang als met thai, is ook logisch veel mannen willen cybersex en behandelen vrouwen zonder respect, dus als je date via internet behandel de dames dan met respect en lieg niet.
  Vroeg of laat komen ze er achter en dan ben je de lul…..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +8 (obv 8 stemmen)
 11. ANDRE DESCHUYTEN zegt op

  Nu ik had ook een Thaise vriendin leren kennen via een datingsite nl. ThaiCupid.com. Na enkele maanden op skype gecommuniceerd te hebben ben ik haar gaan opzoeken in Udon Thani (Issan, arme streek van Thailand) Het is eerste real kontakt liep vlot, we hebben samen geslapen maar nooit seks gehad, dat wou ze niet voor het huwelijk. Achteraf heb ik moeten besluiten dat dit niet de vrouw van m’n leven was, ze bezocht dagelijks de Tempel. Als je zo iemand voor jou hebt wilt dat meestal zeggen dat deze persoon niet goed in het hoofd zit.
  Na m’n thuiskomst ben ik terug gaan zoeken maar nu op GoodThaiGirl.com en heb verschillende dames zelf aangesproken.
  Bij één zijn de vonken overgeslagen, zij heeft zelf voorgesteld om na 2 maanden te hebben gechat op Skype, naar mij in België te komen, heb dat aanvaardt en na 3 maanden hier bij mij te hebben verbleven hebben we samen de reis gemaakt naar haar thuis in Sakon Nakhon (ook Issan en nog armer dan Udon Thani) Heb haar familie ontmoet, toon vooral VEEL respect voor haar familie, zij doet dat ook voor jouw familie. Ondertussen weet ik dat een gepensioneerde persoon slechts 500 Thai baht per maand krijgt van de Thaise overheid als wettelijk pensioen. (500 Thai baht is +/- 11 euro en ze houden geen rekening of je veel of weinig verdient hebt tijdens je carrière – iedereen krijgt hetzelfde bedrag ook een dokter of een directeur bij de bank krijgt maar 500 THB)
  M’n vriendin heeft mij nooit geld gevraagd, noch voor haar noch voor haar familie. Er wordt wel verondersteld dat je, in haar geval is haar moeder gepensioneerd, af en toe bijvoorbeeld 200 euro gaat storten op de bankrekening van haar moeder. Als je dat doet voor hen, krijg je dat dubbel en dik terug in je huidige leven.
  We hebben samen besloten te trouwen in de maand november 2015 doch niet op de traditionele Thaise traditie dat wilt zij niet, is te duur in haar ogen, doch enkel voor de Staat (gemeentehuis) en enkel een dineetje samen met de families. Ik ben momenteel invalide en hoop dat er een dag komen gaat dat ik terug aan het werk kan gaan. M’n vriendin, toekomstige echtgenote, doet alles voor mij, het lichamelijke dat ik krijg, dat heb ik nooit mogen ervaren van een Westerse vrouw, het huishoudelijke evenmin, als we op stap gaan (ze gaat nooit alleen, ook doet ze nooit boodschappen alleen, schrik dat iets meeneemt dat te duur is) kijkt ze wel naar de vitrines maar zegt steeds, laat ons wachten op de laatste momenten van de solden, dan is het goedkoper. Ze kan het zich permitteren met zo een maatje (S en soms M) doch als dit echt mooi is stap ik gelijk de shop of boutique binnen. (Ik heb het geluk dat ik niet elk centje tien keer moet omdraaien vooraleer het uit te geven)
  Als je een Thaise vrouw aan de haak slaat, behandel haar met veel respect (geen geweld gebruiken) en met veel liefde.Respecteer haar familie en je bent hun oppergod.
  Als je naar Thailand reist en je ontmoet je meisje/vrouw kus haar nooit op de mond in het openbaar of bij de familie, enkel als je alleen bent met haar in een kamer kan je haar kussen op/in de mond.
  Ik wens je veel geluk in jullie zoektocht…..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
 12. John Chiang rai zegt op

  Of nu iemand zijn toekomstige vrouw op een dating site,in direct contact, of in een bar kennen leert speelt eigenlijk geen rol,zolang hij zijn verstand gebruikt,en de tijd neemt deze persoon zoveel mogelijk kennen te leren,en zeker geen handelingen onderneemt,waarvan de komende problemen reeds zichtbaar zijn.
  Veel mensen die hem graag veroordelen, en een afkeurende mening hebben t.o.v.online dating ,komen als we de statistic geloven moeten,uit een huwelijkswereld,waarvan haast iedere tweede naar verloop van tijd gescheiden wordt,en willen graag anderen leren,wat ze te doen en te laten hebben.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
 13. cleppe wim zegt op

  De nagel op de kop. Ik heb mijn vriendin leren kennen via Thai cupid, een hele
  Lieve vrouw, spreekt vlot Engels, en ik was in het begin ook wantrouwig maar ben heel eerlijk en open geweest tegnover haat, en heb haar ook direct verteld dat ik absoluut niet rijk was. Wij zijn nu 6 maand samenen zij is een echte droomvrouw. En haar ouders zijn zo lieve mensen. Zeker en vast niet uit op geld zoals velen beweren, respecteer jen en hun cultuur en je krijgt deze in drievoud terug, maar je moet er voor open staan, familie komt altijd op de eerste plaats. Ik ben een gelukkig man, dank Thai Cupid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 14. theoS zegt op

  Goh, ik haalde mijn nuwarende vrouw uit een bar op Patpong en we zijn nu samen en getrouwd sinds 30 jr, ja dertig. Ik heb meer vertrouwen in een zgn. bargirl dan iemand van een dating site. Iemand die je nog nooit gezien hebt en daar je hele levens loop aan verteld op Internet. Kunnen je van alles wijs maken. Ieder zijn/haar lust of leven. Als oud zeeman op de wilde vaart, (16 jarige tot 60 jarige) voel ik mij ook geen haar beter dan een Bargirl, wat dat ook mag betekenen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  • Chander zegt op

   Theo, als je de bargirls van 30 jaar geleden met de bargirls van heden vergelijkt.
   Kan het niet zijn dat de bargirls van heden meer geslepen zijn in het vangen van farangs dan die uit de jaren 80?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 15. BA zegt op

  Als je 27 jaar oud bent dan kan je beter gewoon op het vliegtuig stappen. Kies een leuke plaats uit. Ga naar een lokale Thai disco. En gebruik een app op je telefoon om mogelijke dates te ontmoeten, haast altijd prijs.

  Zoals Aart schrijft, een vrouw die liever 7000 baht in een schoonheidscreme steekt ipv eten kopen. Dat is in onze westerse ogen dom maar aan de andere kant begrijp je dan het Thaise dating spel niet. Ga eens op vrijdagavond of zaterdag avond naar een trendy disco die booming is en dan zie je gewoon hoe het gespeeld word. Meiden staan in de rij en de ene wil nog mooier zijn als de andere want ze weten dat de eerste indruk een daalder waard is en als ze daarmee een rijke man kunnen vangen. In hun ogen is die schoonheidscreme dus ook iets wat ze voor jou doen. Omgekeerd doen de mannen er hun best voor om er op hun paasbest uit te zien want als je er succesvol uit ziet dan betekend dat haast automatisch aandacht van de vrouwen. Barrekeningen van 5000-10.000 baht op een avondje zijn echt geen uitzondering ook al moeten de mannen de rest van de week creperen. Of in een dikke BMW voor komen rijden ook al heeft hij de rest van de week geen eten door de financiering. De vrouwen hier dromen van een succesvolle echtgenoot en een rijk leven. You want the girl, sell the dream 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
 16. Bruno zegt op

  Beste lezers,

  Het verdient geen uitleg dat je op internet veel scams tegenkomt, dat er veel risico’s verbonden zijn aan het online daten en dat je snel je geld kwijt bent zonder resultaat.

  Ik lees hier in de hoofding van bovenstaand artikel het woord “taboe”, welnu, sta me toe dat taboe en het omringende negativisme eens te doorbreken door mijn verhaal te doen. Want hoe wil je nu eigenlijk iets positiefs opbouwen als er zoveel negativisme rondhangt? Dat lukt niet.

  Het daten met een Thaise dame kan allemaal veel eenvoudiger, zonder risico dat je een bargirl ontmoet die enkel op je centen uit is, en met veel meer slaagkans. En – met veel minder financieel risico en aan een lagere kostprijs dan iedere avond de bars afgaan of kans lopen om opgelicht te worden op websites waarvan we geen namen gaan noemen.

  Ik heb mijn Thaise echtgenote leren kennen bij Meet Me Now Bangkok (www.meetmenowbangkok.com). Ga gerust eens naar deze website. Ter informatie: bovenaan zie je een paarse balk met daarin 8 foto’s van gelukkige westerse-thaise koppels. Mijn vrouw en ikzelf staan in de meest linkse foto van deze 8 foto’s, ik draag een wit hemd en zij draagt een oranje bloes, en we houden beiden het rode woord “Love” vast. Klik op de blauwe knop Testimonials en scroll naar beneden, daar zie je ons nogmaals. Dit is gewoon even om jullie aan te geven wie we zijn en ook, om aan te geven dat je vertrouwen mag stellen in wat ik hier schrijf.

  Even mijn verhaal in het kort: ik heb Kanyada (Yaya is haar roepnaam), mijn vrouw, via Meet Me Now Bangkok leren kennen begin februari 2013. Ik heb vooraf de moeite genomen de Thaise cultuur grondig te bestuderen. Na verificatie van mijn profiel (opsturen van oa copies van mijn paspoort, en bewijs van goed gedrag en zeden, en nog enkele andere zaken) had ik op de website van Meet Me Now Bangkok de Platinum”-status, wat wil zeggen “betrouwbaar”. De dames die je via Meet Me Now Bangkok leert kennen hebben ook allen deze status, ze zijn allemaal gecontroleerd in die zin dat Nathamon, de zaakvoerder, nagaat of ze niet oin de prostitutie werken, nergens voor veroordeeld zijn, enz.

  Kanyada en ikzelf begonnen dan te skypen, soms waren dat skypegesprekken van 10 uur en ging zij van het internetcafé naar huis om 2 uur ‘s nachts.

  In juni 2013 hebben we elkaar dan voor het eerst in Bangkok ontmoet.

  Hoe werkt Meet Me Now bangkok?
  – Je vult je gegevens in op de website

  – Je kan vanop de website (zo was het toch 2 jaar geleden) boeken downloaden met cruciale informatie over de Thaise cultuur en wat je moet doen om succes te hebben met een Thaise dame. LET OP: bestudeer deze boeken grondig, want hiermee leg je de basis om een gelukkig leven met een Thaise op te bouwen. Zonder kennis van de Thaise cultuur heb je 99% kans dat het foutloopt! Als je Thaise dame geen kennis heeft van jouw cultuur, of niet bereid is hierover te leren: idem dito, het moet van twee kanten komen. Bij bijna alle westerse-thaise relaties die stuklopen kan je dit terugbrengen tot een gebrek van kennis van elkaars cultuur, dus neem je tijd om deze cruciale info te bestuderen en zoek wat verder online informatie over de thaise cultuur (en eerlijk gezegd, ik kreeg toen reeds de nieuwsbrieven van Thailandblog.nl en dat heeft me veel inzicht gegeven, waarvoor ik heel dankbaar ben)

  – Je wordt door Nathamon gecontacteerd

  – Je kan je inschrijven op de datingwebsite die bij Meet Me Now Bangkok hoort

  – Je behaalt de platinumstatus door copies van bepaalde documenten in PDF door te sturen, 2,5 jaar geleden was dat in mijn geval mijn belgische identiteitskaart, mijn paspoort, een elektriciteitsrekening ten bewijze dat ik woon op het adres dat ik aan Nathamon aangaf, mijn rijbewijs, en ook een bewijs van goed gedrag en zeden, zoals we dat hier in Belgie noemen, en dat je dus eenvoudig bij de gemeente kan aanvragen. Scan alles in en stuur door per email.

  – Je zal zien dat er op de datingwebsite ook dames zijn met deze platinumstatus, hetgeen betekent dat ze op dezelfde manier gecontroleerd zijn. Er komt geen platinum-dame voorbij hun screeningsproces en weet ook, dat als ze na het behalen van platinumstatus “een scheve schaats rijdt” zoals bv mannen voor sex contacteert, en Nathamon ontdekt het, dat ze van de website gehaald wordt.

  – Leg contacten met dames op de website gedurende enkele maanden en neem de tijd en moeite om met hen te praten (in ons geval waren dat ellenlange gesprekken, hele weekends en avonden)

  – Maak een afspraak via Skype met Nathamon

  – Maak samen een shortlist van de dames die je wenst te ontmoeten, mits deze dames hiermee ook akkoord gaan wordt dit gepland.

  – Reis af naar Thailand, neem vakantie bij je werkgever indien je voor een werkgever werkt

  – Nathamon pikt je op op Suvarnabhumi airport, in mijn geval was dat bij Meeting Point 3

  – Cultureel gesproken is het in Thailand “not done” dat je elkaar zomaar op een date ontmoet zonder derde persoon. Als je de Thaise cultuur bestudeerd hebt (en ik hoop dat je dat doet, anders mag je je verwachten aan falen) dan weet je dit ondertussen. Het betekent concreet dat Nathamon alleszins bij jullie eerste ontmoeting er bij is

  – Relax, geniet, praat over van alles en nog wat, … en vergeet niet welke lessen je geleerd hebt toen je de cultuur bestudeerde, toon respect voor de plaatselijke bevolking, glimlach, maak misschien een wai teveel dan te weinig, leer de uitdrukkingen “sanook”, “mai pen rai”, “koh tood”, “kop khun krap”, “sawadee krap” en je komt al héél ver (dit is zowat alles wat ik van de Thaise taal ken, en de hele buurt waar mijn vrouw woont waardeert deze eenvoudige basis woorden enorm)

  Kostprijs: ik heb Nathamon toentertijd 5000 USD betaald. Dat is niet veel geld als je eens vergelijkt met wat je potentieel kwijt bent op sommige datingsites, aan bargirls, aan scams, … Plus hier ga je regelrecht op je doel af: een gelukkige relatie met een serieuze Thaise dame. En dat is waar Meet Me Now bangkok voor staat, niets meer en niets minder.

  Resultaat: ik kan hier natuurlijk enkel voor mezelf praten:
  – Ik heb mijn gegevens op de website van Meet Me Now Bangkok ingevuld tussen kerstmis 2012 en nieuwjaar 2013.
  – Nathamon heeft mij telefonisch gecontacteerd begin januari 2013.
  – Ik heb Kanyada via de website leren kennen begin februari 2013.
  – Ik had platinumstatus midden februari 2013
  – Kanyada en ik hebben continu via Skype gepraat tot en met 12 juni 2013 en toen reisde ik af naar Bangkok
  – Op 13 juni 2013 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet in Bangkok (redactie, ik ben bereid u gedateerde foto’s te bezorgen ten bewijze dat ik hier geen leugens vertel)
  – Kanyada is naar belgie gekomen in de tweede helft van oktober (11 okt 2013 – 26 okt 2013)
  – Ik ben opnieuw naar Thailand gereisd van 14 of 15 december 2013 tot en met 27 december 2013
  – Wij zijn in Bangkok getrouwd op 19-12-2013 en bleven maar praten via skype, line app, email, …
  – Kanyada woont bij mij in Belgie sinds 30-05-2014 (visum gezinshereniging)
  – zorg voor een goede documentatie voor onderzoek schijnhuwelijk en praat hierover met je vrouw!

  Ik hoop van ganser harte dat dit verhaal jullie de juiste denkwijze geeft om positief contact te leggen met een serieuze Thaise dame en dat jullie samen heel gelukkig mogen worden. Toegegeven, deze methode vraagt ook veel inspanning, tijd, en er hangt een financieel prijskaartje aan, maar als je (misschien niet) bereid bent deze inspanning te leveren dan weet je als man ook dat je (misschien niet) bereid bent om te investeren in een goede relatie.

  Met vriendelijke groeten,

  Bruno

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • Rob zegt op

   Hoi Bruno
   Ik vind 5000$ belachelijk veel .
   De doorsnee thai/ thaise verdient misschien als ze een goede baan hebben 15000 bath.
   En jij gaat 175.000 bath betalen en jij vindt dat niet veel .
   Voor een miljonair is het niet veel,maar als je er voor moet werken is dat toch net iets anders.
   En gewoon je verstand gebruiken dan kan je dit geld gewoon besparen.
   Ik ben ook zo stom geweest om mij in te laten schrijven koste toen 750€ bij thaidreamgirls.
   Bij taan uit soest ,
   En je weet net goed als ik dat voor de thai geld het belangrijkste is ?
   Dus de dames moesten ook betalen ik weet niet hoeveel.
   Wij kregen foto’s te zien en konden ook kiezen.
   Soms leken ze totaal niet op de foto.
   Uiteindelijk werd het niks het was een grote dure grap.
   Door schade en schande wordt men wijs .
   Melvin gewoon je boeren verstand gebruiken , je kan vaak al genoeg zien op de foto’s.
   Staan ze met bier drinkend of rokend in een bar of je ziet de tattoes , vergeet het dan maar.
   Ik zal wel een hoop commentaar krijgen .
   Maar doe gewoon wat je ook in nederland zou doen.

   Ga geen gekke dingen doen

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +6 (obv 6 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website